24-годишен загина, докато охранява цистерни на „Булмаркет“

  • 14 декември 2016 11:25

  • 66435
  • 7
24-годишен загина, докато охранява цистерни на „Булмаркет“
©

Млад мъж загина, докато охранява цистерни на „Булмаркет“ във Варна. Фаталният инцидент, за който съобщи пред предаването „Господари на ефира” майката на 24-годишния Милен, се е разиграл в началото на тази година.

Той е бил изпратен командировка във Варна. Там при неясни обстоятелства момчето изгаря от волтова дъга. Тогава обяснили на майката на Милен, че трагедията се случила, когато той се качил на вагона-цистерна, за да си прави селфи. Почернената родителка обаче е категорична, че това не е вярно и че крият нещо около смъртта на детето й.

„Трагедията в Хитрино отново събуди ужаса и трагедията в нашето семейство. И особено като видях вагоните на „Булмаркет“ все едно се върнах през януари месец. Много хора започнаха да ми звънят.

Синът ми беше на 24 години. Беше завършил „Национална сигурност“... Беше нашата гордост… Стана нещо там на тая товарна гара във Варна. Тогава беше пратен в командировка от фирмата да охраняват същите тези вагони-цистерни, които сега са се обърнали. Трябваше да се върне на 23 януари следобеда, но ни се обадиха, че е изгорял от волтова дъга. И което е най-нелепото, че бил се качил на вагонът-цистерна да си прави селфи.

Още първия път като се върна, го попитах какво правят там, какво толкова съхраняват? Той каза: “Абе, мамо, обикаляме само около вагоните, пазим ги, но ако знаеш отгоре какъв ток минава, леле…“.

Той знаеше, че има опасност. На всичкото отгоре фирмата води дела с НОИ, искат да изкарат, че това е инцидент, а не трудова злополука. Сега чакаме насрочване на дело във Върховният административен съд“, споделя почернената майка. Погребението на Милен е извършено без да се разпознае трупът.

Хора, пожелали анонимност, разказват, че шофьори, които пренасят гориво на дадената фирма са споделили, че същата в дълъг период от време престанала да им изплаща възнагражденията. Шофьорите се вдигнали на протест. От фирмата пратили мутри по домовете, които пребили хората, които си потърсили парите.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
66435 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.12.15 | 23:51

7
Да, защото селфитата от вагони хич не са популярни в България. Малко деца изгоряха по този начин. Нормално е майката да приказва сега така и да не може да приеме, че синът и е идиот, който сам е виновен за смъртта си.
Aftermath

2016.12.15 | 23:51

6
Ей скапаняк, ако познаваше Милен (Бог да го прости, че го споменавам) нямаше да говориш така. Той беше наясно с опасността и никога нямаше да направи нещо такова. А ти се надявай да не те намеря, че тогава ще се молиш да не си се раждал и ще съжаляваш за думите си !
jijo

2016.12.14 | 23:48

4
idiot e bashta ti kude te e napravil , da ti eb@ maikata sopol!
Insolence

2016.12.14 | 23:05

3
Много удобна версия за пред майката! Ама това дете е завършило "Национална сигурност" и знае най-малкото за собствената си сигурност.
Деница Д.

2016.12.15 | 23:50

5
Имах честа и удоволствието да познавам това момче и да го наричам мой приятел.Той беше отговорен и достоен човек, който не би рискувал живота си заради селфи. А вие Г-не /Г-жо как имате очите да го наречете "идиот" ??? При това без дори капка угризение.... не мислите ли че, на майка му е достатъчно тежко ,за да чете такива определения за синът си? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ!

2016.12.14 | 23:05

2
абе ..че сме идиоти ..ама чак толкова ..на бивол ми мяза ..знае че тече ток и се качва ..айде стига толкова ..шило у торба не стои ..така че ..истината ще излезе наяве..

2016.12.14 | 23:05

1
ясно ,щом шефа на мутрите е там ...боко ,ела си в софия ..рб те кани пак ..за главен педераст..

Добави коментар

Водещи новини