Огнена вендета за паркоместа

  • 09 декември 2016 13:48

  • 2520
  • 0
Огнена вендета за паркоместа
©

5-метрови пламъци посреднощ вдигнаха на крак огнеборци и разбудиха обитателите на жилищна кооперация на ул. "Г.С. Раковски" в Бургас. Огънят лумнал към 3.00 ч. след полунощ днес, съобщиха от полицията.

Стихията тръгнала от автомобилна гума, подпалено умишлено пред входа на гараж в приземния етаж на сградата. Само за броени минути пламъците плъзнали и из фасадата на сградата. Достигнали до втория етаж, опустошили климатици, дограми. Пожарът погълнал и лек автомобил БМВ и две лодки, оставени в гаража.

Гаражът е собственост на 35-годишен бургазлия - служител в отдел "Сигурност" на летището в града. "Обадиха ми се съседите, че гаражът гори. Опитах се да гася пламъците, но всичко бе в огън. Вътре пушекът беше толкова гъст, не можах да направя нищо", разказа той пред Дарик.

Мъжът изключва възможността палежът да е свързан по какъвто и да е начин с работата му. Но допуска, че е възможно това да е вендета за паркоместа в района.

"Аз може да имам подозрения, но няма да обвинявам никого директно. В района обаче постоянно има разправии за паркиране пред гаражите. Майка ми е инвалид, не мога да я изкарвам. Поставихме знак, но никой не го спазва", сподели още Христо и допълни, че само преди няколко дни е викал паяка за преместване на автомобили.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2520 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини