Ловци се натъкнаха на зловеща находка край Пещера

  • 06 декември 2016 13:24

  • 66315
  • 0
Ловци се натъкнаха на зловеща находка край Пещера
© Getty Images/Guliver

Трупът на 47-годишна жена е открит от ловци в местност над Пещера. Сигналът е бил подаден в неделя от председателя на местната ловна дружинка.

Мъртвата е Станислава М., счетоводителка от пазарджишкото село Главиница. Тя е била обявена за общонационално издирване в началото на миналата седмица след сигнал на приятеля и, че е изчезнала, пише „24 часа“.

По време на излета си ловците първо се натъкнали на автомобила на жената "Сеат", а на около 20 метра от него намерили тялото. При извършения оглед на мястото от съдебен лекар и криминалисти не са били открити следи от насилие. Няма и изчезнали вещи, колата на жената не е разбивана.

По-късно при аутопсията на тялото не са намерени следи от наранявания, огнестрелни рани или нож. Поради това съдебните медици смятат, че жената се е самоубила с медикаменти.

Станислава е живеела с приятеля си в къща в селото. Имала счетоводна къща, която работела добре. Родителите на жената са починали, а сестра й живеела в Италия. Не е имала деца. Според местните в последно време жената изпаднала в депресия и вероятно това е причина за решението и да сложи край на живота си.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
66315 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини