19 - годишен краде за 15 секунди

  • 20 декември 2011 11:59

  • 1284
  • 0
19 - годишен краде за 15 секунди
©

В Габрово е задържан 19-годишен криминално проявен, извършвал грабежи максимум за 15 секунди, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Районно управление „Полиция”-Габрово е установено, че за периода месец ноември - месец декември, 2011 г., 19-годишният криминално-проявен Християн Тодоров от Варна, осъждан за множество кражби, е извършил серия от престъпления.

Младежът е извършил следните престъпление: взломна кражба на сумата от 14 лева от аптека на ул. „Опълченска" в Габрово; взломна кражба на 223 лева от магазин за дрехи на ул. „Радион Умников"; взломна кражба на мобилен телефон марка „Самсунг" от магазин на ул. „Радион Умников"; опит за кражба от офис на фирма на ул. „Пенчо Славейков"; взломна кражба на СД плеър марка "Краун" и 60 лв., от заведение на ул. „Априловска".

Тодоров е прониквал чрез взлом в обекти със СОТ и максимум за 15 секунди е извършвал кражбите.

Част от вещите, предмет на престъпление, са намерени и иззети. С постановление вчера на Районна прокуратура Габрово на извършителя е наложена мярка задържане под стража за срок от 72 часа.

По случая работи РУ “Полиция” Габрово.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1284 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини