Разкриха нарколаборатория в бус

  • 30 ноември 2016 13:41

  • 1530
  • 0
Разкриха нарколаборатория в бус
©

Обособена в бус нарколаборатория разкриха свищовски криминалисти. Вчера при проведена специализирана полицейска операция за противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества бил проверен стопански двор в с. Деляновци, обитаван от 38-годишния А.Л. от Левски.

Мъжът е известен на полицията и осъждан. В хода разследването бил установен бус, без регистрационни табели, който бил пригоден за помещение за отглеждане на растения от рода на конопа. Бусът бил "обзаведен" с лампи, вентилатори, уреди за измерване на влажността и температурата.

Там били намерени препарати за отглеждане на марихуана, иззети са 7 растения, които при полеви наркотест реагирали на марихуана, както и 3 кофи с около 7 кг от конопеното растение. Мъжът е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Срещу него е започнато досъдебно производство.

Канабис иззеха свищовски полицаи при проверка и на лек автомобил в с. Морава. Вчера към 18.00 часа те предприели проверка на лек автомобил "Мерцедес", управляван от 44-годишния Д. Д. от същото село. В колата криминалистите открили около килограм канабис. Дрогата е иззета, по случая е образувано бързо производство.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1530 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини