Иззеха над килограм канабис

  • 16 ноември 2016 13:38

  • 2293
  • 2
Иззеха над килограм канабис
© gettyimages (архив)

Над килограм канабис са иззели служители на ОДМВР - В. Търново и сектор "БОП" при проверки на леки автомобили и имоти в село Къпиново, съобщиха от Областната дирекция на полицията.

В хода на специализирана полицейска операция, за противодействие отглеждането и разпространението на наркотични вещества са задържани Г. Г./72г./, Н. К./35г./ и С. Д./34г./, всички от село Къпиново. При проведени процесуално следствени действия в два леки автомобила са иззети две торби, съдържащи 500 гр. канабис. При проверки в три имота в селото, обитавани от задържаните са намерени и иззети още 550 гр. канабис и 4 растения. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на задържаните продължава.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2293 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.11.16 | 20:05

2
ще падне пушене в районното
ДЕКРИМИНАЛИЗАЦИЯ ЗА КАНАБИСА!

2016.11.16 | 20:04

1
Канабисът не е наркотик! Това е растение, което расте в природата и лекува много болести , включително и рак , астма, глаукома ,диабет,деменция,левкемия, артрит,болестта на Крон и още много други болести! Може да произвежда хартия, текстил ,пластмаса, дървесина, био-бетон, био-гориво! Канабисът прочиства почвата! Тази билка е забранена единствено, защото пречи на шепа корпорации да печелят пари!Всеки, политик, който е против това растение е против народа си и той не заслужава никаква власт!Време е да поискаме подарък от природата! ПРИРОДАТА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ПОЛИТИКАТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ДЕКРИМИНАЛИЗАЦИЯ ЗА КАНАБИСА!

Добави коментар

Водещи новини