Роднини на Цар Киро се страхуват от роднините на убития Ангел

  • 17 декември 2011 21:06

  • 2128
  • 7
Роднини на Цар Киро се страхуват от роднините на убития Ангел
©

Ситуацията в Катуница е на път да ескалира отново, след като роднини на цар Киро сигнализираха в полицията, че техни деца са заплашвани от близките на убития Ангел.

Племенник на цар Киро-Николай Илиев заяви за Дарик, че синът му-Иван и негов братовчед-Васко са обядвали днес в заведение в Катуница, когато бащата на Ангел Атанас Петров тропал по стъклото на заведението с думите:"Излизайте цигани да се разберем, какво правите още в Катуница!". С него са били вуйчото на Ангел Веселин Христов и Димитър Васев. По думите на Илиев те веднага сигнализирали на тел.112 за заплахите. Веднага след това Христов, Петров и Васев са били разпитани в районното управление в Асеновград.

Според Веселин Христов, казанато от Николай Илиев не отговаря на истината. Той разказа, че тази нощ гробът на 19-годишния Ангел Петров е бил осквернен, което е провокирало реакцията от страна на баща му, който много се разстроил. По-късно Васев и Христов се срещнали с него в центъра на Катуница пред заведението, където обядвали роднините на Рашков.

След разпита в полицията на Петров, Христов и Васев е направен алкохолен тест, резултатите от който са били отрицателни.

Николай Илиев е категоричен,че в понеделник ще представят пред прокуратурата всички жалби срещу Веселин Христов. Това заяви и снахата на Кирил Рашков -Събка Рашкова. Роднините на Рашков заявиха още, че се страхуват за себе си и за децата си, откато цар Киро е в затвора.

Последвайте канала на

2128 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Az

2011.12.18 | 19:08

7
Мангалите знаят че дните им в катуница са преброени ! Жалкия продажник мутра наркопокровител охранител сикаджия бойко борисов си тури на оная работа случая като си го премести от единия крачол в другия под надслов - секо чудо за 3 дни ! И най вече - Важни са ми гласовете на мангалите, затова от гроб очаквайте НИКАКВИ присъди !

2011.12.18 | 17:44

6
Направо в затвора до живот и цялото му имане на търг и за обещетение за КАТУНИЦА.БЪЛГАРИЯ е с Вас и ще излезем пак ако трябва но така няма да оставим нещата в цялата страна следат развитието
Самуил

2011.12.18 | 17:40

5
Долна черна сган, вън от България!
KKK

2011.12.18 | 17:39

4
циганите на сапун само в газовите камери циганите могат да се интегрират в обществото
гражданка

2011.12.18 | 17:39

3
Всъщност защо ли не ме изненадва заглавието.Те са неизчерпаемиi исмуланти.Спомням си картината на 90 % инвалидност на цар Киро и средния му пръстлСамо това е достатъчно за милион въпроси.Кой му даде jтзи група,докога ще разиграва съда и yе обижда почернените граждани на Катуница.Кой стои зад него.Страхувалiirи се.Колко пъти българите са ги били.Ангел го няма.Дано не го съди съдя Чинарова.
uti

2011.12.18 | 17:39

2
Кировите цигани да обядват в заведение! Позор! Само от буклуджииски кофи ще обядват вече!
Хмм

2011.12.18 | 17:38

1
Да подновим протестите,но нека този път бъдат по-радикални.България за Българите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини