Кола отнесе пиян пешеходец край Арбанаси

  • 09 ноември 2016 13:08

  • 1194
  • 1
Кола отнесе пиян пешеходец край Арбанаси
© Булфото
63-годишен пешеходец, употребил алкохол, пострада при пътен инцидент на пътя Велико Търново – Горна Оряховица, в района на разклона за с. Арбанаси. Произшестивето е станало около 17,30 ч. във вторник.
 
По първоначална информация лек автомобил "Волво", управляван от 56-годишния А. А. от В. Търново, който пътувал към В. Търново е блъснал криволичещият по пътното платно пешеходец от Г. Оряховица. В резултат на това е пострадал пешеходецът. Той е настанен във великотърновската болница с фрактура на крака, без опасност за живота. Водачът на автомобила е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна.
 
При проверка за алкохол на пешеходеца, апаратът е отчел 2.11 промила. На двамата са взети кръвни проби. Причините за произшестивето са в процес на изясняване.
 
Половин час по-късно 47-годишна жена постарада край Павликени, след като забила челно колата си в насрещен автомобил при изпреварване. Тя е откарана във великотърновската болница с комоцио, без опасност за живота. Водачът на другия автомобил е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна. На двамата водачи са взети кръвни проби. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По двата случая са образувани досъдебни производства.
 

Последвайте канала на

Нора Виткова
1194 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.11.10 | 09:57

1
МАМММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ

Добави коментар

Водещи новини