Двама братя са сред загиналите при тежката катастрофа в Плевенско

  • 02 ноември 2016 14:44

  • 56499
  • 1
Двама братя са сред загиналите при тежката катастрофа в Плевенско
© Булфото

Двама братя са сред загиналите при тежката катастрофа край плевенското село Бръшляница. Те са на 16 и 19 години.

Другите две жертви са от Плевен - на 20 и 48 години. 22-годишно момче е тежко ранено и е настанено в Университетската болница с опасност за живота. Инцидентът стана снощи на третокласен път. По неизяснени все още причини, челно са се сблъскали "БМВ 318" и "Форд Галакси“.

Прокуратурата е назначила съдебно-медицинска експертиза, която ще установява дали има употреба на алкохол или други упойващи средства. Трима автоексперти са направили оглед през нощта на място, допълва говорителят на Окръжна прокуратура в Плевен Добринка Матеева, цитирана от БНР.

Инцидентът е станал на един километър след село Бръшляница, в посока разклона за Коиловци и град Плевен. Той е резултат от почти челен сблъсък между лек автомобил "БМВ 318" и ван. В лекия автомобил са се возили общо четирима души, от които трима са загинали на място, единият е откаран в УМБАЛ "Георги Странски", той е много тежко ранен. Водачът на вана, 48-годишен мъж, също е загинал на място. Шофьорите са правоспособни и двамата, като този на лекия автомобил е придобил свидетелство за управление на моторно превозно средство преди около една година, каза още Матеева.

Жителите на Милковица са потресени от трагедията.Загиналите на място двама братя са живеели с майка си в селото.
Ще помогнем на близките, каза кметът Иван Александров.

Познавам много добре майката, защото тя работеше при нас. Каквото трябва ще направим да й помогнем. Голяма трагедия. Те са млади момчета. И другите двама те също са млади момчета, заяви Александров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
56499 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
оня с коня

2016.11.03 | 11:02

1
Да уточним , в бмв то всичко са били роми.

Добави коментар

Водещи новини