Мутра - помак пребил певица - отказала му среща

  • 16 декември 2011 08:31

  • 7160
  • 4
Мутра - помак пребил певица - отказала му среща
©

Десетки жертви на казанлъшкото страшилище Орхан Кьоров – Македонеца въздъхнали облекчено след ареста му в сряда, разкриват техни близки.

От години рецедивистът рекетирал и пребивал дръзналите да се изпречат на пътя му по какъвто и да е било повод. Само двама обаче били пострадалите, осмелили се да се оплачат официално до полицията от насилника. Това са хлебарят Айтин Селимов и певицата Венелина Маджарова. Към тях Македонеца приложил изпитания си номер – пребил ги жестоко и им искал пари. Хлебарят бил нападнат изневиделица, в гръб. С един удар го свалил на земята, след което започнал да го боде по тялото с шило и кама. Двете остриета били направени така, че само да причиняват болка, а не да отварят дълбоки смъртоносни рани.

Македонеца нямал полза от мъртви жертви. Предпочитал да наранява, да плаши и после да изнудва жертвите си. Пострадалият Айтин бил откаран в болница с 15 наранявания по тялото. Човекът намерил сили и подал жалба в местното РПУ. Македонеца бил задържан, но отървал кожата с фалшиво медицинско.

Сходна съдба имала и младата певица Венелина Маджарова. Гневът на Македонеца се стоварил върху нея, защото отказала да излезе една вечер с него. След като я пребил пред очите на много свидетели, той я заплашил, че отсега нататък му дължи 7000 лв, за да бъде оставена на мира. По-късно неколкократно отново я заплашвал и изнудвал. Момичето обаче не се огънало и подало жалба в полицията.

Македонеца е известен местен бабаит, познат също като Помака. Официалният му бизнес бил малка ферма за коне. Самият той обичал да се хвали с познанствата си с ходжи и магьосници. Бил много суеверен, а колата му била пълна с корани.

След ареста на Македонеца местните хора и пострадалите се надявали “връзките с Аллах” да не му помогнат и най-после да си получи заслуженото, като остане дълго зад решетките.

Последвайте канала на

Novini.bg
7160 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
HATE

2012.12.21 | 11:46

2
Мутра - помак na kyde wyrwim... лично от мен: Яш лаина на топло :))))
ASASD

2015.07.07 | 13:38

4
a ti mi qsh kura pederas
hgftrdfgbvf

2012.02.04 | 23:13

1
makedonica e mnogo hubav 4ovek vavejda red i disciplina kadeto se nalaga lainata 6te gi iade niakoi drug

2015.01.25 | 23:07

3
Пумата :D колко бил лош...хахахах еййй,как не се е намерил някой балканджия да му сцепи тиквата ?!

Добави коментар

Водещи новини