Рецидивист остава в ареста за блудство

  • 28 октомври 2016 16:16

  • 1559
  • 1
Рецидивист остава в ареста за блудство
©

По искане на Окръжната прокуратура в Разград съдът взе мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо рецидивиста, извършил грабеж и блудство с 14-годишно момиче. 39-годишният Милко Ив. от село Кочово, община Велик Преслав бе привлечен вчера като обвиняем за престъпленията, съобщиха от Апелативната прокуратура във Варна.

На 25 октомври вечерта мъжът застигнал по пътя към разградския кв. "Орел" 14-годишното момиче.

Със сила и заплаха с нож мъжът го завлякъл в храстите и извършил блудствени действия, след това поискал момичето да му предаде парите и златните си накити. След това я придружил до дома й, откъдето тя обещала да му даде пари, за да си купи наркотици. Детето разказало на майка си какво се е случило и тя повикала полиция.

На следващия ден по описанието на жертвата мъжът е задържан. В квартирата му е открито метално острие, с което е заплашил момичето, от автомобила му е иззет мобилният телефон на жертвата заедно със СИМ-картата, която той повредил.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1559 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.28 | 16:44

1
Целта е друга! Да ни баламосват с рецицивистки, цигански, пиянски ,бежански, нарко и т.н. лакърдии, като целта е:1. Да прикрият липсата на всякакви реформи в огромното, неработещо и паразитно шуро-баджанашко милиционерско МВР. 2.Да прикрият високата битова престъпност, която особено по селата е УЖАСЯВАЩА! Там за бурканите, пенсията или просто за купона се гаврят с нашите баби! А великият охранител Борисов и „Патриотите” ни разтягат локуми…

Добави коментар

Водещи новини