Повдигат обвинение за подкуп на 59-годишна служителка в "Пътна полиция"

  • 26 октомври 2016 12:03

  • 3988
  • 1
Повдигат обвинение за подкуп на 59-годишна служителка в "Пътна полиция"
©

Окръжната прокуратура в Добрич повдига обвинение на служителка от сектор "Пътна полиция" за взет подкуп, съобщават от пресцентъра на Апелативната прокуратура.

Предстои привличането на 59-годишната Н.Г. като обвиняема по член 301 от Наказателния кодекс. Н.Г. е сред седмината задържани за срок от 24 часа при специализирана операция на полицията за установяване на престъпления, свързани с регистрацията на моторни превозни средства (МПС) по образувано вече досъдебно производство. При операцията на 25 октомври, ръководена от окръжната прокуратура, са извършени редица процесуално-следствени действия. При обиск на задържаната Н.Г. са открити десет лева. Парите са взети от служителката като подкуп за регистрация на МПС.

Вземането на подкупа е било документирано, посочват от пресцентъра на Апелативната прокуратура. При специализираната операция са иззети множество документи и компютърни конфигурации.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3988 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.11.21 | 03:53

1
10 лв?!? Хайде бе! От КТБ завлякоха страната с милиарди и нищо! А колко още знайни и незнайни айдуци се облажиха от държавната ясла и.... пак нищо! В същото време търсят гарес от едно лелче за пикани 10 лв! Впрочем, според мен е изгоряла защото е настъпила някой по чепика. В Добрич регистрацията на автомобили си е як бизнес. Пред сградата на КАТ е пълно с каравани, които извършват всевъзможни услуги и за тях няма невъзможни неща. И едва ли това е така, защото служителите и собствениците им са изключително компетентни.

Добави коментар

Водещи новини