Пияна двойка в луд екшън заради паркомясто, скача на полицай

  • 24 октомври 2016 11:17

  • 12981
  • 0
Пияна двойка в луд екшън заради паркомясто, скача на полицай
©

Луд екшън сътвори пияна двойка от Бургас през нощта на 22 октомври заради заето паркомясто. Стигнало се дори до нападение над полицай, но серизоно пострадали няма, уточняват от ОД МВР Бургас.

На 22 октомври около 01.30 ч. в Пето Районно управление е получено съобщение за инцидент в бл. 55, вх. 4, к-с "Изгрев", при който 45- годишният В.Т. и 39 -годишната В.Д. разбили дръжката на входната врата на апартамента на 29- годишен свой съсед. Мъжът и жената, които живеели в съседния 3-ти вход, били видимо пияни. Окзало се, че те искат да се саморазправят с хора от 4 вход, но на друг етаж, за които разбрали, че са им заели паркомястото пред блока.

Пияната двойка започнала да крещи и да псува във входа. Съседите се разбудили и извикали полиция, а двамата младежи, които заели паркомястото, се опитали да отвърнат на нападките. Когато пристигнал полицейски патрул, В.Т. отказал да се подчини на разпорежданията. 45-годишният бургазлия започнал да блъска единия полицейски служител, последвало сборичкване, при което радиостанцията на униформения се разкопчала.

Пияната В.Д. я грабнала и я хвърлила на земята и двамата с приятеля й отново започнали да се саморазправят с младежите.

Докато полицаите се опитвали да спрат буйстващия В.Т., върху тях в гръб сe нахвърлила В.Д., която ги обиждала и псувала. Накрая служителите на МВР приложили силови методи, за да неутрализират пощурелите бургазлии.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
12981 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини