Подновиха издирването на изчезнал от 7г. автоджамбазин

  • 12 декември 2011 12:47

  • 1651
  • 2
Подновиха издирването на изчезнал от 7г. автоджамбазин
©

Полицията поднови издирването на изчезнал преди близо 7 години благоевградчанин, след като колата му е намерена във водоем край града, съобщава 24 часа.

През лятото рибари откриха потопена кола "Мицубиши". Наскоро се разбрало, че тя е на Кирил Павлов-Айдучето, стар познат на полицаите в града като крадец на коли. Той изчезнал безследно през януари 2005 г. Айдучето отишъл на свиждане в болницата, където лежали 2-годишната му дъщеря и жена му Румяна. После следите му се губят.

В намерената кола преди няколко месеца е било открито якето на изчезналия, но от мъжа нямало и следа. Румяна, с която Павлов живеел на семейни начала, често се оплаквала, че я пребива. Откакто изчезнал, при нея идвали различни хора да си търсят парите, дадени на заем на Айдучето. Кредиторите наобикаляли и майката на изчезналия - Спаска.

Благоевградчани пък твърдят, че са го видели жив и здрав в Италия.

Криминалисти проверяват дали има връзка между изчезването на Павлов и жестоко престъпление от 2005 г. Тогава Николай Калаузки и Валери Георгиев убиха търговеца на животни Детелин Чимев, изгориха го и го заровиха край ферма около Благоевград.

Трупът му бе намерен месеци по-късно, а убийците вече са осъдени.

Изчезналият Павлов дължал пари на единия от тях - Калаузки.

Последвайте канала на

Novini.bg
1651 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Паганел

2014.09.24 | 10:35

2
Ти кога падна от покрива ?Като малък или току-що?
BB

2014.09.24 | 10:35

1
Това е- управлението на Бойко Борисов не доведе до нищо добро. Хората падат като листа и умират по улиците, убиват се и се грабят.

Добави коментар

Водещи новини