Биячът от "Пирогов" щял да бяга в Гърция (видео)

  • 13 септември 2016 08:45

  • 13128
  • 5
Биячът от "Пирогов" щял да бяга в Гърция (видео)
© Булфото/Архив

Този човек е безработен, не е вкарвал и здравни осигуровки. Колегите не са взели проба за алкохол, но той е лъхал на алкохол. Двама от охранителите не са могли да го удържат. Сега той е на свобода и ще избяга в Гърция. Това заяви пред "Нова телевизия" проф. доктор Милан Миланов, директор на "Пирогов".

"Пирогов” е на специален режим и този нападател може да бъде осъден до 10 години, но това няма да се случи, защото безнаказаността продължава да се шири. Какво трябва да се случи, да убият някой министър, за да се усетим докъде сме стигнали? Стигнали сме до дъното", заяви в ефира той.

"Ако имахме нормална държава нападателят веднага щеше да отиде при дежурния съдия и после в затвора. Но "Пирогов" не е върхът на айсберга. Той е върха на пирамидата. Това е ежедневие", категоричен бе той.

В понеделник медиците от Спешния институт излязоха на спонтанен протест срещу насилието над лекари. Те поискаха да се сложи край на посегателствата срещу съсловието и повече сигурност на работното място. През уикенда пациент в нетрезво състояние започнал да бие на дежурния екип, който се погрижил за него.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
13128 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.09.13 | 22:30

5
"Ако имахме нормална държава нападателят веднага щеше да отиде при дежурния съдия и после в затвора. Но "Пирогов" не е върхът на айсберга. Той е върха на пирамидата. Това е ежедневие", категоричен бе той"..........Ако бяхме нормална държава щяхме да имаме и нормално здравеопазване , нормални лекари ,а не еднолични търговци !

2016.09.13 | 22:30

4
За жалост не един министър, а много трябват. До толкова сме затъпели и обръгнали, че говоренето "да добре" и ... сития на гладния не вярва, докато не усети живота на гърба си.
152

2016.09.13 | 22:29

3
Положението с правосъдието ще се оправи, след като бъдат убити(неорганизирано) всички, а не един, министри и цялата съдебната върхушка, диктуваща "правораздаването" и законотворчеството. Колкото до лекарите, нека те тръгнат по пътя на обикновения болен българин без привилегиите и доходите си?!

2016.09.13 | 14:16

2
Взел съм решение да не ходя по доктори - ако ще умирам, то поне да не е с тяхна помощ.
Гост

2016.09.13 | 13:26

1
Даммм не е айсберг а пирамида, много точно казано. Цялата здравна система е пирамида за цоцкане на пари от хората по легитимен начин. Боя ви е малко мама ви нещастна, 90% от вас са студенокръвни отрепки. Нищо не знаете само гледате компа какво ще ви каже за диагнозата, профани. По времето на дядовците ви все от компютър са гледали като лекуват. Една точна диагноза не можете да дадете..... боклуци!!!!

Добави коментар

Водещи новини