Куче и кола изгоряха при пожар в Студенец

  • 11 септември 2016 12:00

  • 1387
  • 0
Куче и кола изгоряха при пожар в Студенец
©

За два огнени инцидента в имоти в населени места съобщават от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“- Разград.

Лек автомобил „Форд Фиеста”, 30 бали люцерна, 30 бали слама и куче „Кокершпаньол” са изгорели при пожар в лознишкото село Студенец. Сигналът е подаден около 5.30 часа на 9 септември от 42-годишния собственик. С.Х. съобщил, че в двора на къщата му е възникнал пожар. Нанесените от огъня щети възлизат на 2000 лева. По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

В 16,16 ч. в пожарната в Кубрат пък е получен сигнал за пожар в къща и стопанска постройка на ул. „Дунав“ в Каменово. Пламъците са гасени през тази нощ, огънят вече е загасен, изясняват се щетите и причините за възникването му.

В последните два дни огнеборците са се отзовали и на четири сигнала за пожари без материални загуби. На 10 септември са горели сухи треви край Богомилци, отпадъци край Ясеновец и отпадъци на ул. „Осогово“ в Разград. В 0,38 ч. днес пък е получен сигнал за пожар в сухи треви в землището на село Просторно.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1387 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини