Христо Димитров: Ресурсът на КАТ е много слаб (видео)

  • 07 септември 2016 08:11

  • 2293
  • 1
Христо Димитров: Ресурсът на КАТ е много слаб (видео)
©

Със закон се прие "Зона 30", която е в района на пешеходните пътеки. Ние като общество трябва да правим необходимото, защото всеки има една презумпция, че това на него не може да му се случи, а това не е така. Трябва да сме вътре в нещата. Това заяви Юлиян Арнаудов от сдружение "Карай умно, искам живот". По думите му българите са много черногледи в някои аспекти, а има възходяща градация. "Има надежда", каза още той.

По думите на Христо Димитров от Асоциацията на пострадалите при катастрофи - Варна това е народопсихологията на българите. "Ресурсът на КАТ е много слаб - 220 души проверяват за наркотици, коли нямат, финансов ресурс нямат", каза още той.

"Ако хората нямат морал да спазват закона няма значение какъв е той", обясни Арнаудов. Той обясни, че са раздали над 11 000 стикера "Спри! Дай път на пешеходеца". Загубила се е сетивността през годините. Преди години, когато контролът за колани беше занижен, много малко хора ги слагаха, а сега това вече не е така. Надяваме се, че и със скоростта да се случи същото", каза още той.

Последвайте канала на

Калина Христова
2293 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ку.рю

2016.09.07 | 13:33

1
"Ресурсът на КАТ е много слаб" - ъхъ, най-вече умствено...

Добави коментар

Водещи новини