Жена от Добрич е изчезнала (снимка)

  • 01 септември 2016 11:17

  • 1880
  • 0
Жена от Добрич е изчезнала (снимка)
©

41-годишната Анка Антонова от Добрич е изчезнала преди два дни, съобщи съпругът й.

За последно я е видял в 7 часа на 30 август, когато той тръгнал на работа. Когато два часа по-късно й позвънил по телефона, тя не се обадила. Притеснен да не й е прилошало, продължил да звъни. Към 10 часа телефоните й вече били изключени, пише "Топновини".

Съпругът, който работи като строител, се прибрал от работа и тръгнал да я търси. Проверявал в болницата, в "Бърза помощ", но напразно. След това подал сигнал в полицията. Анка Антонова е обявена за местно издирване, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Семейството живее в квартал "Балик". Има малко магазинче в района на "Червената пръст", по ул. "Батовска". Анка, която се грижела за работата в търговския обект така и не стигнала до него.

Трябвало да отиде същата сутрин да изтегли неголяма сума пари от банка, за да се разплати с доставчици на стока, която била поръчала, но камионите напразно пристигали пред магазина.

Близките са разговаряли със съседите, но никой не е забелязал жената във въпросната сутрин. Потърсени са и таксиметровите фирми, които редовно ползвала, но се оказало, че не са изпращали кола на адреса. Полицейски екип проверява и родния дом на жената в каварненското село Видно, макар той да е необитаем.

Близките умоляват всеки, който има някаква информация за изчезнала жена, да се обади в полицията или на телефон 0899 159 969.

Снимка: Топновини

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1880 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини