Влекач с цигари катастрофира край Шумен и разпиля стоката

  • 31 август 2016 17:53

  • 1739
  • 0
Влекач с цигари катастрофира край Шумен и разпиля стоката
©

Влекач „Рено Премиум” с прикачено полуремарке с варненска регистрация, е катастрофирал край Шумен около 1.30 часа на 30 август на автомагистралата ”Хемус” в посока Варна.

ТИР-ът е бил натоварен с цигари, част от които са се разпилели по платното, но фирмата собственик веднага е изпратила охранители, които да пазят стоката, докато не бъде претоварена в друг камион.

Ранени са двама, водачът и спътникът му, няма опасност за живота им, но по товарния автомобил и по пътната инфраструктура са нанесени значителни щети.

По данни на полицията в Шумен водачът на влекача с прикаченото полуремарке загубил контрол над автомобила и се обърнал в отводнителната канавка, извън пътното платно. Шофьорът 50-годишният Д.Д. от Разград е оставен за лечение в МБАЛ- Шумен с хематом в областта на главата.

В същото болнично заведение за преглед е транспортиран и спътникът му, 48-годишният И.Я. от София, който е с фрактура на дясна раменна кост. Столичанинът е подписал, че иска да се лекува в „Пирогов” и е транспортиран в София. Водачът дал кръвна проба за анализ.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1739 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини