Обвиненият за изнасилване тираджия остава в ареста

  • 31 август 2016 08:35

  • 4615
  • 3
Обвиненият за изнасилване тираджия остава в ареста
© Булфото/Архив

Турският тираджия, обвинен в изнасилване на полякиня, остава в пазарджишкия арест до започване на съдебния процес. Състав на Окръжния съд с председател Александър Александров му отказа по-лека мярка за неотклонение, като се мотивира, че обвиняемият няма адрес в Пазарджик и има риск да се укрие, предаде "Дарик"

57-годишният Сеахадин Айданлъ бе задържан на 22 август, след като срещу него бе подаден сигнал от работещи в крайпътен ресторант на магистрала "Тракия". Към тях за помощ се обърнала полска гражданка, която твърдяла, че е изнасилена от шофьора.

По-късно в показанията си жената, чието име засега не се съобщава, разказала, че с приятеля си пътували на стоп през страната ни. Качили ги два турски камиона с уговорката да ги закарат до София. Според полската гражданка, изнасилването е станало на паркинг, близо до същия ресторант.

Обвиненият Сеахадин представя друга версия. Той не отрича пред разследващите, че е имало полов акт, но по думите му е бил доброволен и дори загатнал, че услугата е била срещу заплащане.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
4615 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
3456

2016.09.28 | 19:51

3
Да му пръснат гьона на помияра в ареста. Полякиня ще дойде тук да предлага платена любов. Малоумен олигофренясал подчовек да ги обяснява тея на баба му.

2016.08.31 | 14:42

2
E kuv takuv Myxlio triabva da si da si ostaish priatelkata ako naistina ti e tzenna da se kachi vdryg tyrski tir a ti v dryg che niamalo miasto. ??? ,te sigorno i na nego sa mu teglili edna pishka vdrygia kamion..
Тони

2016.08.31 | 12:04

1
Полякинята е останала недоволна ;)

Добави коментар

Водещи новини