Полицаят от Попово се самоубил заради тумор в мозъка

  • 23 август 2016 18:50

  • 22547
  • 0
Полицаят от Попово се самоубил заради тумор в мозъка
©

Полицай Димо Димитров от Попово, който сложи край на живота си, застрелвайки се със служебния си “Макаров”, защото лекари му поставили диагнозата тумор в мозъка. Тази версия разкриха разследващи пред "24 часа".

45-годишният Димитров бил открит в личния си автомобил “Волво” към 7,45 ч в понеделник. За нещастието съобщил случаен минувач. Фаталният куршум минал през главата на полицая и се забил в тавана на автомобила. Димитров издъхнал малко по-късно в болницата. 

Негови близки разказаха, че от два месеца той се оплаквал от силно главоболие. Вдигал температура към 37,5 градуса. Лежал и в болницата в Попово. Тогава лекарите го изпратили за по-подробни изследвания в София, след като допуснали, че той има тумор в мозъка.

В понеделник сутринта полицаят минал през управлението в Попово и казал, че ще продължи болничните си.

Димитров, който е младши инспектор, бил в системата на МВР от 18 години. Отговарял за 8 села в региона. Живеел на семейни начала с жена, от която имал 17-годишен син, разказват съграждани на мъжа. Младежът учел за горски в Тетевен. Майка му и баща му се разделили неотдавна. После полицаят имал връзка с друга жена, но и с нея нещата не потръгнали. Днес близките на Димитров го погребаха в Попово.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
22547 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини