Слънцето и хората му дойдоха в съда по джапанки, продавали дрога на Какао бийч (обновена)

  • 22 август 2016 18:27

  • 25801
  • 3
Слънцето и хората му дойдоха в съда по джапанки, продавали дрога на Какао бийч (обновена)
© Булфото Архив

Спецпрокуратурата поиска задържане под стража на седемте членове на бандата за наркоразпространение в района на Слънчев бряг, предаде репортер на Novini.bg. Искането за налагането на най-тежката мярка е заради опасност да се укрият или да извършат друго престъпление.

Иван Митев - Слънцето и неговите сподвижници бяха задържани при спецакция на МВР и ГДБОП в петък вечерта. Днес те се изправиха пред Спецсъда. Заседанието започна в късния следобед около 17 ч. Любопитна подробност е, че седемтимата бяха докарани от Бургас, като служебните им защитници отказали да ги представляват. Това наложи да бъдат извикани дежурни адвокати от София. Слънцето и останалите мъже престъпиха в съдебната зала по джапанки и с къси панталонки. Някои от тях дори дремеха през повечето време на заседанието.

Събраните доказателства сочат, че Иван Митев е организатор на наркотрафика в Слънчев бряг. Той е тартор на групата, но лично не е разпространявал наркотици. С тази задача са се занимавали Димитър и Марио. Сред пласираните наркотици са марихуана, кокаин, екстази и амфетамин. Обвиненията са за водене и участие в организирана престъпна група, както и за разпростран на наркотици, което се води за тежко умишлено престъпление. Установено е, че са продавали дрогата в района на Какао бийч. Репортерът на Novini.bg отбеляза още, че са били разпитани и тайни свидетели, които са разказали за структурата и дейността на наркогрупата.

Към настоящия момент разследващите не коментират дали групата на Слънчето има връзка с Митьо Очите, който беше прострелян в Слънчев бряг. Друг любипитен факт е, че при залавянето на групата на Слънцето са иззети наркотични вещества, върху които е имало логото на Барселона, предаде Нова телевизия.

Последвайте канала на

Novini.bg
25801 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
плувец

2016.08.23 | 01:48

2
Не са се отчели пред Кратунчо :)
beIN SPORTS

2016.08.23 | 01:48

3
Pred Bojko Manafian ne sa se otcheli
gergi ovcharya

2016.08.23 | 01:48

1
''Sedemtimata'' vmesto sedminata.OT DE Gİ fASHTATYE tEYA SATRUDNİTSİ HOLAN?

Добави коментар

Водещи новини