Арестуваха трима за наркотици в Стара Загора

  • 19 август 2016 10:36

  • 1578
  • 1
Арестуваха трима за наркотици в Стара Загора
© Getty Images/Guliver/архив

Трима старозагорци са задържани при спецакция по линия наркотици, съобщиха от полицията.

Около 17.30 часа вчера в Стара Загора, е спрян лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от Б. Б., на 25 г., с пътници Х. М., на 24 г., и Д. У., на 27 г., и тримата от Стара Загора.

При последвали претърсване и изземване, в дома на Х. М. е намерено топче, съдържащо кафеникаво, кристалообразно вещество, за което след извършена експертиза е установено, че е метамфетамин с тегло 1,5 грама; топче, съдържащо белезникаво, прахообразно вещество, за което е установено, че е амфетамин с тегло 7 грама; насипна суха зелена тревиста маса - марихуана с тегло 4 грама и 2 броя везни. Образувано е бързо производство, а Х. М. е задържан за срок до 24 часа.

При обиск в дома на Д. У., е намерено и иззето найлоново топче с пресовано бяло вещество, за което след извършена експертиза е установено, че е амфетамин с тегло 2,8 грама. Образувано е бързо производство. Д. У. е задържан първоначално за срок до 24 часа, а по-късно с постановление на Районна прокуратура му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок от 72 часа.

Водачът на автомобила е задържан за срок до 24 часа.

Работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на лицата продължава, уточниха от полицията.

Последвайте канала на

Калина Христова
1578 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.08.19 | 11:56

1
Бойко феса ще ги отърве

Добави коментар

Водещи новини