Две деца и три жени ранени при тежка катастрофа на пътя Елхово-Бургас (обновена)

  • 14 август 2016 13:26

  • 11880
  • 2
Две деца и три жени ранени при тежка катастрофа на пътя Елхово-Бургас (обновена)
©

Два автомобила се блъснаха челно по главния път Елхово-Бургас, в отсечката при село Маломирово, предаде „Флагман”.

Сигналът за инцидента е подаден в 11.40 часа. Зад волана и на двата автомобила са били жени - на 19 и 33 години. При сблъсъка са пострадали три жени и две деца, които са откарани в ямболската болница, съобщава БНР.

В най-тежко състояние е 8-годишният Диян Георгиев от Бургас, който е с черепно-мозъчна травма и множество други наранявания, съобщи д-р Драганова от Спешния център в Ямбол. Детето ще бъде транспортирано до болницата в Сливен. Другото дете - 3-годишната Златина Маринова от Свиленград, е със счупени ребра и е в шок. Възрастните са с различни фрактури и остават в различни отделения на ямболската болница.

В момента екипи на полицията са на мястото и извършват оглед за установяване на причините за катастрофата. Проверява се дали свидетелството на 33-годишната шофьорка е изтекло. Трафикът се регулира от Пътна полиция.


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
11880 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гларус

2016.08.15 | 22:58

2
Две секунди невнимание, две секунди нервничене или две секунди гъзария се равняват на цял живот осакатен или цял живот мъртъв! Хора, моля събудете се! Пътя не е лично пространство където да изливаме гнева и комплексите си. Пътя е обществено място! Ако всеки хвърля по един отпадък в гората, тя се превръща в бунище. Ако всеки си изхвърля нервите/компексите на пътя, той се превръща в гробище!
КЗЛ

2016.08.14 | 15:26

1
Селото не се казва Маломирово. Не преписвайте от Флагман, те са неграмотни.

Добави коментар

Водещи новини