Мъж заплаши жена си с пистолет в Горна Оряховица

  • 10 август 2016 13:23

  • 6431
  • 1
Мъж заплаши жена си с пистолет в Горна Оряховица
© Getty Images/Guliver (архив)

Задържан е мъж, отправял закани към съпругата си в Горна Оряховица, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР във Велико Търново.

Вчера по обяд на телефон 112 е получен сигнал, че 42-годишна жена от Горна Оряховица е държана против волята си от съпруга си в дома им.

Сигналът е подаден от приятел на жената, който наблюдавал семейния скандал от покрива на съседен гараж и видял, че съпругът с инициали И.П. /46 г./ заплашил жената с пистолет. По-късно познатият не успял да се свърже по телефона с нея.

Със съдействието на полицейски служители жената е изведена от жилището. Съпругът не е оказал съпротива.

Той е задържан за срок до 24 часа. Иззети са законно притежаваните от него боеприпаси и оръжия - газов пистолет, боен пистолет и ловна пушка.

По случая е образувано досъдебно производство по член 144 от НК за отправяне на закана.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6431 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1234

2016.08.10 | 20:50

1
Любовникът се притеснил и позвънил....Сега онзи ще го отнесе без да е виновен , то всеки може да си звънне на милицията и да изплещи ккава ли не простотия , а онези с радост ще се направят на защитници на закона ....Зер , това не е е като да притискаш кварталните дилъри, хем престиж носи , хем не си съсипваш доходите, хем пък и на мъж можеш да се направиш пред някакаъв си човечец. А и жените много обичат да топят мъжете си на полицията , една в нашия квартал през ден ги вика, последния път мъжът и беше в командировка, а тя се оплаква от домашно насилие ....

Добави коментар

Водещи новини