Ямболски полицаи разкриха 28-годишен палач

  • 09 август 2016 20:37

  • 3198
  • 4
Ямболски полицаи разкриха 28-годишен палач
© Булфото Архив

Ямболски полицаи издириха и арестуваха извършител на палеж. Акцията по залавянето му се е провела между 3 и 4 август, съобщиха от пресцентъра на МВР. На специален брифинг бяга оповестени и подробности около операцията.

Старши комисар Иванов уточни, че в хода на разследването са извършени в максимално кратък срок множество оперативни действия, в резултат на които е установена съпричастността на задържания и към още един палеж на недвижим имот, извършен през първата половина на годината на територията на областния град. Г.П. /28 г./ от село Зимница е криминално проявен и многократно осъждан за деяния, свързани с отглеждане на растения от рода на конопа и отново за държане на високорисково наркотично вещество.
Прокурор Григорова акцентира върху отлично свършената работа както от страна на органите на МВР, така и на прокуратурата. По думите й, палежът е бил извършен след много добра предварителна подготовка. Използвана е запалителна течност, възпроизвела за много кратко време висока температура, съществувала е реална опасност от засягане на други имоти.

На Г.П. са повдигнати обвинения за палеж, противозаконно държане на огнестрелно оръжие и боеприпаси, както и за противозаконно държане на наркотици. По искане на Районна прокуратура – Ямбол, Районният съд в града е постановил постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3198 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Sladuranov

2016.08.11 | 17:16

4
Думата е: ПОДПАЛВАЧ !
Боян

2016.08.11 | 17:16

3
Някой дето е имал двойка (слаб 2) по български език и литература е станал журналистченце или дописниче за сайт. Леле, леле...
АЗ76

2016.08.10 | 23:42

2
палач. ха ха :D :D :D

2016.08.10 | 23:42

1
Вие, драскачите от сайта, за пореден път убивате коня с правата лопата.... Я се върнете в първи клас по български език и словоред, значение на думите и проверете какво значи палач, и какво - ПОДПАЛВАЧ!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини