Задържали дъщерята на Митьо Очите

  • 19 юли 2016 08:10

  • 16173
  • 1
Задържали дъщерята на Митьо Очите
© Фейсбук

Дъщерята на Димитър Желязков – Митьо Очите – 24-годишната Станислава Желязкова и 27-годишният й приятел Велислав Попов са били извикани в понеделник в полицейското управление в Несебър, за да дадат обяснения за дейността на таксиметровите фирми, работещи на територията на общината.

Задържани са били в районното полицейско управление за срок до 24 часа. По неофициална информация двамата вече са били освободени. От полицията отказват коментар по случая, пояснява Нова телевизия.

Досега се смяташе, че таксиметровата компания, свързана с Димитър Желязков е една и се води на името на майка му – Станка Желязкова. На практика обаче се оказва, че Община Несебър има практиката да издава разрешения за таксиметрова дейност на територията на „Слънчев бряг” и Несебър на максимум три автомобила от една фирма.

Така ако един бизнесмен иска повече негови таксита да работят в общината, трябва да регистрира повече от една фирма. По неофициална информация таксиметровите компании, свързани с Мито Очите са 12 или 13.

Последвайте канала на

Десислава Станева
16173 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Плъх

2016.08.09 | 20:14

1
Да чака мишката Марин Куцара от Котел скоро идваме братооооооооо

Добави коментар

Водещи новини