Охранител пребил възрастна жена в столична болница?

  • 13 юли 2016 18:25

  • 6247
  • 2
Охранител пребил възрастна жена в столична болница?
© Getty Images/Guliver (архив)

Възрастна жена твърди, че е бита от охранител в Ортопедичната болница в столичния квартал "Горна баня". Инцидентът е станал в неделя, когато жената отивала на свиждане на съпруга си, който бил опериран, съобщава БНТ. От МВР потвърдиха за случая, който все още се разследва.

20 минути преди разрешения час за свиждане 73-годишната Верка Сфидосова вече е пред Ортопедичната болница.

Може би тук имам вина, че не си погледнах часовника, а тръгнах по-рано, казва тя.

По думите на самата охрана в неделя режимът е по-свободен и посетителите се пускат и по-рано по тяхна преценка. На входа обаче Верка е спряна от охраната, следва размяна на реплики, тя тръгва към асансьора и там по думите й охранителят се нахвърля върху нея.

С влизането започна с юмруци да ме бие в главата, много силни юмруци в гърдите, риташе ме в краката, пуфтенето навсякъде, аз пищях, виках помощ, нямаше никой, заяви възрастната жена.

Верка успява да натисне копчето на асансьора, стига до съпруга си и звъни на 112. На следващия ден си вади медицинско и подава официален сигнал в полицията.

Ужасът, който изживях никога няма да го забравя, този младеж, този младеж, не знам, не мога с какво да го оприлича, нямам думи, каза старицата.

Охранителят е Владимир Христов, с висше образование, от три години работи във фирмата, която охранява болницата.

Нямам спомен да съм я бил, но се опитах да я извадя, все пак това ми е работа. Тя вече се дърпаше, блъскаше вратата и аз с ръце. Тя падна, блъскаше вратата, аз се опитах да я издърпам, не знаех какво да направя, просто трябваше да я хвана, тя беше много афектирана, е версията на Христов.

От болницата заявиха, че са поискали той да бъде отстранен от работа. Готови са да предоставят на полицията видеозаписите от деня на инцидента, стига да ги поискат.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6247 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.07.18 | 21:44

2
Наглите бабки - тъй!
yordan

2016.07.18 | 21:44

1
полицията до сега трябваше да вземе записите апосле да се бобликува в пресата

Добави коментар

Водещи новини