Антимафиот №1: Няма конкретна заплаха за страната ни (обновена+видео)

  • 30 юни 2016 16:58

  • 1966
  • 1
Антимафиот №1: Няма конкретна заплаха за страната ни (обновена+видео)
©

Предвид случващото се в Турция, което става близо до нашата държава, съществува висок риск, но няма конкретна заплаха за България. Това каза шефът на ДАНС Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев Димитър Георгиев е завършил ВВТУ „Тодор Каблешков”, а по-късно и ЮЗУ „Неофит Рилски”, след съвместно заседание на Вътрешната комисия и Комисията за контрола на спецслужбите за мерките на противодействие срещу тероризма, на която представиха плана за мерки за противодействие на терористични атаки.

Подобно мнение изрази и вътрешният министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.. Всеки един от шефовете на служби съобщи какви мерки се приемат за противодействие на терористични атаки.

„Предприети са действията, които са по плана за сигурността. Всяка институция работи. Имаме контратерористичен план за действие, всяка институция знае какво да прави”, заяви още Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев Димитър Георгиев е завършил ВВТУ „Тодор Каблешков”, а по-късно и ЮЗУ „Неофит Рилски”,.

Шефът на ДАНС обясни още, че няма сигнали за клетки на "Ислямска държава" у нас. На закритото заседание на комисията за контрол на спецслужбите е бил дискутиран и проектозаконът за противодействие на тероризма, който предстои да бъде приет от Министерския съвет.

Вътрешният министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. уточни, че на дискусията не са били набелязвани нови конкретни мерки, а депутатите са били информирани за плана за действие. "Това, което се вижда на летище София е само една част от предприетите мерки", заяви тя.

Последвайте канала на

Калина Христова
1966 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.07.01 | 20:48

1
mamka vi gadna 3a koi li put lujete yrospii

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини