Пиян падна от мотопед

  • 21 юни 2016 10:00

  • 877
  • 0
Пиян падна от мотопед
©

За два пътни инцидента, предизвикани от употреба на алкохол съобщава полицейският бюлетин на ОДМВР-Разград днес. И двете катастрофи са без сериозно пострадали, а водачите са задържани.

Сигналът за пътно-транспортно произшествие с пострадал в кубратското село Бисерци е получен на тел.112 около 21.50 часа на 20 юни. На място е установено, че 61-годишният Г.А. от селото е изгубил контрол над управлявания от него нерегистриран мотопед „Хонда” и е паднал на платното. При извършената проба с дрегер станало ясно, че мъжът е употребил алкохол – 1,90 промила в издишания въздух. Задържан е в РУ-Кубрат, а по случая е образувано незабавно производство.

Малко по-рано - 17.25 часа на 20 юни - в исперихското село Печеница също е настъпила катастрофа. При разминаване на пътното платно 23-годишният М.Х. със „Ситроен Ксантия” не осигурява достатъчно странично разстояние, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска „Дачия Логан”. Пристигналият на място полицейски екип тествал водачите за алкохол. Установено е, че М.Х. шофира с 2,04 промила в издишания въздух. Задържан е за 24 часа в РУ-Исперих, а по случая е образувано незабавно производство.

Последвайте канала на

Калина Христова
877 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини