Цветанов: Полагаме максимални усилия да разкрием убиеца на Яна

  • 30 ноември 2011 16:53

  • 826
  • 1
Цветанов: Полагаме максимални усилия да разкрием убиеца на Яна
© Булфото

Министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа съобщи пред журналисти, че днес е разговарял с бащата на убитата през лятото в Борисовата градина Яна Кръстева и е поел ангажимент да не се коментира разследването по случая, защото бащата съпреживява всичко това.

"Поех ангажимент да се срещна с бащата на Яна в рамките на седмицата. Колегите успяха да свършат най-важното – неотложните процесуални действия, които бяха направени на място след получаването на сигнала за това убийство. От там бяха разкрити и двете лица, които в последствие бяха задържани. Имаме биологичния и морфологичния състав на космите, които бяха иззети", заяви Цветанов.

"От събраните доказателства и от цялостния анализ прокуратурата е направила това, което е счела в настоящия момент. Космите с морфологичния състав са между пръстите на Яна. Няма как биологичният състав, който беше до Яна от опаковката от презерватива, от мобилния телефон и от бутилката от алкохол, да не е на убиеца. Прокуратурата прецени, че евентуалният извършител се предполага, че е този, с който Яна е имала последна допир", посочи вътрешният министър. Според него, няма как да се гарантира на 100% точният час, когато е настъпила смъртта.

"Това, което колегите в момента правят – разпитът, който беше направен с таксиметровия шофьор и последващите съвпадения с казаното от него – мисля, че колегите полагат максимални усилия, за да достигнем до извършителя на това престъпление и да има адекватно правораздаване, което да съответства на тежестта на престъплението", каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
826 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Всезнайко

2011.12.01 | 09:09

1
"Прокуратурата прецени, че евентуалният извършител се предполага, че е този, с който Яна е имала последна допир, заяви вътрешният министър" Това е най-новия полицайски виц. Ебах ти и логиката, ебах ти и изречението изречено!!! Нищо чудно. Казал го е Цвъцко. Не, неее, предпоследния, с когото е имала допир се е върнал и я убил. Само че без да я допира. Хахахаха.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини