Баща на самоубийца се гръмна след смъртта на дъщеря си във Враца

  • 14 юни 2016 13:55

  • 41735
  • 2
Баща на самоубийца се гръмна след смъртта на дъщеря си във Враца
©

Жестока трагедия потресе жителите на Враца. По-малко от месец след като жена се самоуби, нейният баща също сложи край на живота си.

Зловещата семейна история започна на 17 май, когато 40-годишната Людмила полетя от един от високите блокове на улица „Вежен“ в града. Посред бял ден тя се качила на площадката между 13 и 14 етаж, отворила прозореца и скочила. Тялото й се размазало на стълбите пред ужасените погледи на десетки очевидци, пише bullnews.bg.

Близо месец по-късно нервите на бащата на самоубийцата Веско не издържали. Той не могъл да преживее загубата на дъщеря си и също взел фаталното решение. В събота почерненият родител се затворил в банята на жилището си и се гръмнал със законно притежаваната си ловна пушка.

Второто самоубийство не беше оповестено в официалния бюлетин на МВР. Но това е само една от загадките около трагичната история на врачанската фамилия. Така и не стана ясно как Людмила, която е била настанена за лечение в психодиспансера заради сериозни проблеми, които имала в продължение на 20 години, се е измъкнала от институцията във фаталния ден.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
41735 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.06.15 | 23:22

1
Психопроблеми имат сериозно гербавата пасмина крадлива! Решили са без референдум че трябва да приберат едно 26 милиарда... а народа да им ги плаща!

2016.06.15 | 23:22

2
Психопроблеми има и червения курник майка ти , затова по-бързо и го набухай в дъртия пърдялник и после в мръсната уста , да го почистиш !

Добави коментар

Водещи новини