МВР не знаело за срещата между Очите и Божо Козела

  • 10 юни 2016 08:28

  • 10716
  • 3
МВР не знаело за срещата между Очите и Божо Козела
© Булфото

Все още се издирват две лица от групата на Божидар Георгиев-Божо Козела, потвърди в сутрешния блок на Нова телевизия комисар Христо Терзийски, директор на Националната полиция.

"Към настоящия момент обвинение има към едно лице за умишлено убийство", поясни Терзийски. На въпрос дали Божидар Георгиев е бил в заведението и установено ли е дали и той е стрелял срещу групата на Митьо Очите, Терзийски каза, че това още се изяснява.

По думите му РПУ Несебър не са имали предварителна информация за очаквана среща в заведението между двете групи. Иззети записи от камери показвали, че хората на Очите са пътували към заведението на групи от по 2-3 души и са се събрали заедно едва там. Част от камерите в самото заведение, където е била стрелбата, обаче са изтръгнати.

Комисар Терзийски отрече твърдения, че полицията в Бургас покровителства престъпни групи. Според директора на Националната полиция основната версия за причината за стрелбата остава скандал за паркиране между групите на Очите и на Божо от предните дни.

На въпрос знае ли кой продава наркотици в Слънчев бряг и Бургас и по-точно Очите държи ли наркоразпространението там, комисар Терзийски обяви, че може да коментира това, след като се съберат доказателства. Той допълни, че се знае за бизнес на Митьо Очите с таксиметрова компания, която управлява дъщеря му и за една обществена пералня.

Последвайте канала на

Десислава Станева
10716 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ааа

2016.06.10 | 13:58

3
Сигурно МВР "не занае"и , че има разпространение на наркотици. Е вече трябва да са разбрали. Лицемери.
Тоше

2016.06.10 | 13:29

2
СТИГА СТЕ ЗАЛЪГВАЛИ ХОРАТА, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРКО МЯСТО! ЯСНО Е ЧЕ Е ЗА НАРКОТИЦИ И ТРАФИК НА ХОРА. УВОЛНЕНИЯ И ЗАТВОР ЗА БУРГАСКИТЕ ПОЛИТ ПОЛИЦАИ
тттт

2016.06.10 | 13:29

1
И в тази пералня перат парите, а такситата разнасят стоката и проститутките, нали!

Добави коментар

Водещи новини