Пиян налетя на бой на полицаи от Монтана

  • 06 юни 2016 13:19

  • 9002
  • 0
Пиян налетя на бой на полицаи от Монтана
©

Жесток скандал предизвикал пиян бабаит от Монтана на бензиностанция. Инцидентът е станал в неделя сутринта.

Мъжът се черпел обилно с алкохол и закачал продавачката. Тя се изплашила и натиснала паник бутона. Тогава на помощ се притекъл охранителят от частна фирма от Лом. Пияният обаче започнал да налита на бой. Като видял че не може да се справи с агресивния мъж, гардът потърсил съдействие от районното управление на полицията в Монтана, съобщиха от областната дирекция на МВР.

На мястото бил изпратен екип от група "Охрана на обществения ред" при РУП - Монтана. Присъствието на униформените обаче вместо да укроти хулигана го надъхало още повече. Той започнал да ругае, псува и заплашва полицаите. Когато се опитали да му сложат белезниците, оказал съпротива.

Оказало се, че развилнелият се монтанчанин е 43-годишният Ивайло Е., известен с прякора Левски е стар познайник на полицията. Той има дебело криминално досие и вече е осъждан за други престъпления. Срещу него има 15 заявителски материала за хулиганство, кражби, заплахи, а за употреба на наркотици е лежал в затвора. Задържан е за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9002 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини