Подпалили колата на Бандаловски заради черно тото

  • 29 ноември 2011 21:51

  • 1907
  • 0
Подпалили колата на Бандаловски заради черно тото
©

Черно тото или любовна история са новите две версии, които предстои да бъдат проверени във връзка с подпаления автомобил на футболиста Иван Бандаловски, научи „Монитор”. Първоначално се смяташе, че футболни запалянковци от противников отбор са драснали клечката на колата.

„Това е първият случай в дългогодишната ми практика, в който един автомобил го палят два пъти”, обясни опитен криминалист. Аудито беше подпалено първо в 22 часа, но огънят беше изгасен. Час след полунощ извършителите отново поляли с бензин този път задната част на колата и драснали клечката.

Заради палежа разследващите вече са разпитали десетки свидели, живеещи в района на кв. “Хаджи Димитър”, но засега без резултат. Палежите са едни от най-трудните за доказване престъпления, тъй като при тях извършителят трябва да бъде заловен на място със запалителната течност, за да получи присъда.

Колата беше опожарена ден преди дербито между ЦСКА и „Лудогорец”, което завърши наравно, след като „червеният” отбор първоначално поведе с 2 гола.

„Възможно е да са искали да го подсетят за нещо”, коментираха разследващи. Самият Бандаловски и родителите му, с които живее в блок 116, разказали, че не са получавали заплахи и не са успели да дадат насока на полицаите.

Последвайте канала на

Novini.bg
1907 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини