Побеснял поп потроши скоба на "Паркинги и гаражи" и избяга с колата си

  • 03 юни 2016 09:23

  • 3682
  • 1
Побеснял поп потроши скоба на "Паркинги и гаражи" и избяга с колата си
©

Побеснял поп счупи скобата, с която бе заклещен джипът му с марка "Тойота", и избяга с мръсна газ насред центъра на Пазарджик вчера.

Борис Манов Борисов паркирал автомобила на място за инвалиди на ул. "Иван Шишман", разказаха търговци от близките магазини. Служителите от "Паркинги и охрана" сложили скоба на нарушителя. При вида свещеникът побесня. Звънна по телефона на службата, но явно не му обърнаха внимание, обясняват свидетелите.

Побеснялото отче обаче взело нещата в свои ръце. Мъжът грабнал пожарогасител и се опитал да счупи скобата с него. Тя обаче се оказала здрава и той прибегнал до резервен вариант. Взел голямо паве и с него успял да я разбие. След това се качил в джипа и изчезнал, пише "Марица".

Служителите на "Паркинги и охрана" си прибраха изхвърлената в близките храсти скоба. Потвърдиха, че попът е нарушил правилата за паркиране и затова са заключили колата му. Сега ще изпратим снимките на полицията и той ще си понесе последствията.

Свещеникът има специален пропуск, издаден от архиерейството. С него може да паркира в синя зона, но няма право да спира на място за инвалиди, коментира шефът на "Паркинги и охрана" Георги Шекерджиев.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3682 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Емигрант

2016.06.05 | 20:14

1
Прокълни ги попе!

Добави коментар

Водещи новини