Разследващи тормозили семейството на полицая, чиито родители бяха убити

  • 01 юни 2016 16:29

  • 2151
  • 1
Разследващи тормозили семейството на полицая, чиито родители бяха убити
©

Съпругата на служителя от Икономическа полиция Венцислав Караджов, чиито родители бяха намерени убити, Каля Караджова е подала жалба до Главния прокурор, до Парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред и до Държавната агенция за закрила на детето за тормоз от страна разследващите полицаи.

Това съобщи в Пловдив адвокатът на семейството Зоя Тошкова. Защитничката е категорична, че семейството, в това число 15-годишният им син и тъщата, е тормозено психически.

Караджов бе арестуван веднага след убийството на родителите му Цветан и Божурка (открити мъртви на 17 май), но до момента срещу него е повдигнато обвинение за държане на незаконно оръжие и преотстъпването му на непълнолетни лица.

Адвокатът посочи, че те многократно и целодневно са разпитвани в Пловдив и София, оказан им е психологически натиск да признаят съучастието и вината на Венцислав в убийството.

По думите й съпругата Каля има притеснение, че могат да бъдат подхвърлени доказателства, които да уличат Караджов. Адвокатът обяви, че на този етап срещу него няма повдигнато обвинение за убийството, нито има изнесени доказателства за това.

Последвайте канала на

Калина Христова
2151 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ДОРИС КЛИТОРИС

2016.06.01 | 22:47

1
Извънбрачно ко.пиле от сиропиталище на дъртия или дъртата е убиеца.

Добави коментар

Водещи новини