Пребиха млад мъж на кръстовище заради отнето предимство

  • 29 май 2016 12:52

  • 27086
  • 2
Пребиха млад мъж на кръстовище заради отнето предимство
© novini.bg

Неизвестни мъже набиха млад пловдивчанин на кръстовище в града. Побоят е станал вчера около 21,40 часа между бул. „Дунав” и ул. „Васил Левски” в Пловдив. По данни на полицията 26-годишен водач на лек автомобил „Хонда” отправил забележка към шофьора на лек автомобил „Опел”, който му засякъл пътя.

В свадата, която прераснала в саморазправа, се включил и пътник от втората кола. Двамата мъже нанесели побой на опонента си и счупили предното обзорно стъкло на „Хонда”-та му, след което потеглили с автомобила си в неизвестна посока. Пострадалият е прегледан в болница и освободен за домашно лечение.

По случая работи 3-то РПУ. Образувано е досъдебно производство за нанесена телесна повреда по хулигански подбуди и увреждане. Предприети са действия по издирване на извършителите.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
27086 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.06.03 | 14:50

2
В България те обиждат и поучават , без да си правят сметка , че нещата могат да ескалират до крайности . После се оплакват , че вместо в отговор само да ги обиждат , ги набият .
Емигрант

2016.06.02 | 17:07

1
А между другото ако беше извадил пистолетче изпод седалката дали щяха да са толкова агресивни? Затова аз си го нося винаги и съм готов да пръсна черепа на някой такъв смелчак , така че като отида в затвора да съм спокоен че съм свършил нещо полезно !

Добави коментар

Водещи новини