Обвиненият за убийството на Яна: Карбовски ме топи

  • 28 ноември 2011 08:03

  • 3440
  • 3
Обвиненият за убийството на Яна: Карбовски ме топи
©

Не съм бил в Борисовата градина по време на убийството. Нямам познати и непознати цигани.

По отношение на външния си вид не съм правил никакви промени и не съм се подстригвал в периода около убийството на Яна Кръстева. Това, което таксиджията описа в тв студиото отговаря на описанието на Николай Русинов, защото той е със сплъстена коса.

Това казва в интервю за в. “България днес” обвиненият за убийството на Яна Кръстева Пламен Трифонов, който миналата седмица бе освободен от съда поради липса на доказателства за убийството.

Според Трифонов, въпросният таксиметров шофьор е бил повикан за интервю от Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в, заради категоричния му отказ да говори пред него. “Вече няколко пъти стана ясно, че Русинов и Карбовски явно са в добри отношения след като той на няколко пъти разгорещено брани него, а мен ме атакува. Карбовски през цялото време суфлираше на таксиджията и му даваше напътствия да говори срещу мен. Гостът му Георги Петров гледаше в различна посока, може би смутен от лъжите по май адрес”, казва Трифонов.

Той категорично отрича твърдението, че той е нейният убиец и допълва, че дори не я познавал. “Не съм в Борисовата градина. Изписаха се много спекулации, задаваха ми много въпроси, имаше и експертизи. Проверките на телефона ми и показанията на свидетелите доказаха, че не съм бил там по времето, която е извършено убийството”, допълва Пламен Трифонов

Последвайте канала на

Десислава Станева
3440 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.12.15 | 11:28

3
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M
waw

2011.11.28 | 13:25

2
ako e vinoven smart i za nego nema pravitelstvo sichko kurbandjiii!!!!!!!!!!
maria

2011.11.28 | 13:24

1
a zashto mulcha dosega?!kato ne si bil v borisovata gradina koy go e kazal,che si,znachi ti poznavash karbovski,ili toy teb te poznava,za da kaje,che ti si vinoven za ubiystvoto na iana?!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини