Обявен за издирване пациент от болницата в Пазарджик бе открит мъртъв

  • 09 май 2016 18:18

  • 2261
  • 2
Обявен за издирване пациент от болницата в Пазарджик бе открит мъртъв
©

62-годишният Димитър Чоролеев от Пазарджик, който бе обявен за издирване заради самоволно напускане на отделението в пазарджишката болница, където е бил хоспитализиран, бе намерен мъртъв.

Това съобщи Мирослав Стоянов, говорител на ОД на МВР, цитиран от радио Фокус. Мъжът е бил пациент на отделението по кардиология в МБАЛ-Пазарджик, откъдето е изчезнал и по-късно е бил открит мъртъв в една от стаите в отделението по гинекология на втория етаж на болницата. Не са открити следи за насилствена смърт. Трупът на мъжа е бил открит на 6 май около 18.00 часа от една от сестрите от гинекологичното отделение. Извършена е аутопсия. На мястото на пристигнали екипи на Районното управление на полицията в Пазарджик. Извършен е оглед от криминалисти.

Най-вероятната причината за смъртта на Чоролеев е самоубийство, тъй като няма данни за насилствена смърт, каза д-р Васил Вълчев, началник на МБАЛ-Пазарджик. Пациентът е избягал или през главната врата или през терасата и се е озовал в отделението по гинекология. „Предприети са действия от страна на персонала на отделението по кардиология и охраната на болницата по неговото издирване. Открит е мъртъв на бетонна плоча, под терасата на една от стаите в Отделението по гинекология. Причината за смъртта са травматични промени, настъпили в резултат на падане от високо“, уточни д-р Вълчев. Няма информация мъжът да е имал психично заболяване.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2261 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.05.10 | 10:22

2
Още един за днес.Тия бандити докато не ни претопят нема се оставят.Това вече се не трае.
Petya

2016.05.09 | 22:25

1
KADE E OTKRIT? V STAIA ILI NA TERASATA PADNAL OT VISOKO??? NESHTO NE E TOCHNA INFORMAZIATA!´?

Добави коментар

Водещи новини