Блъснаха две жени в Шумен

  • 09 май 2016 11:56

  • 1053
  • 0
Блъснаха две жени в Шумен
©

Две възрастни жени са пострадали, след като били ударени от товарен автомобил, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.

Сигнал за пътния инцидент на кръстовището на бул."Мадара" и бул."Ришки проход" бил малко след 11.30 часа в събота.

Изяснено било, че шофьорът на товарен автомобил Рено “Канго” с шуменска регистрация блъснал двете жени, докато пресичали по пешеходна пътека.

В МБАЛ-Шумен са откарани С.Й. /67 г./, на която е установена фрактура на прешлен и Я.Л ./72 г./, която била с натъртвания по десен лакът.

С.Й. е настанена за лечение, без опасност за живота, а Я.Л. е освободена след прегледа. 40-годишният шофьор е тестван за алкохол, наличие не е установено.

Водач на мотоциклет “Хонда” е пострадал след друг пътен инцидент в събота, съобщиха още от полицията. Около 8 часа 34-годишният М.Ч. от Аксаково се движил по АМ “Хемус” в посока от Варна към Шумен.

Близо до Нови пазар на участък, който преминава от еднопосочно в двупосочно движение, шофьорът не съобразил скоростта си на движение и се блъснал в купчина натрошен асфалт.

Откаран е за преглед в МБАЛ- Шумен, където са установени фрактури на седем ребра, фрактура на лява лопатка и охлузни рани в областта на главата.

Настанен е за лечение в болничното заведение без опасност за живота.

По двата случая са започнати досъдебни производства.

Последвайте канала на

Калина Христова
1053 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини