16 - годишен неправоспособен шофьор се заби в дърво

  • 26 ноември 2011 14:05

  • 1341
  • 0
16 - годишен неправоспособен шофьор се заби в дърво
© снимка МВР

Тази сутрин около 07:02 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен е получен сигнал от център 112, че в село Войвода е възникнал пътен инцидент.

На място са изпратени екипи на Районно управление "Полиция" - Нови пазар, на група "Спасителни дейности" при ОУПБЗН Шумен и центъра за спешна медицинска помощ. В хода на първоначалните мероприятия е изяснено, че лек автомобил "БМВ", с шуменска регистрация, управляван от 16-годишен неправоспособен водач от село Коньовец е излязъл извън пътното платно и се ударил в дърво, а в автомобила е останал 17-годишен пътник и не може да бъде изваден.

Спасителният екип на ОУПБЗН Шумен е пристигнал на място в 07:32 часа на 26.11.2011 г. и за осем минути спасителите са успели да го извадят от автомобила. 17-годишният младеж от село Сини вир е с наранявания по главата и е настанен за лечение и наблюдение в МБАЛ Нови пазар.

Неправоспособният водач е изпробван с техническо средство като е отчетена 0,23 ‰ концентрация на алкохол в кръвта му. Взета му е кръвна проба за химичен анализ. Извършен е оглед.

Образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1341 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини