Двама мъже загинаха при пожари в Плевен и Белене

  • 03 май 2016 13:56

  • 1530
  • 1
Двама мъже загинаха при пожари в Плевен и Белене
©

Двама мъже загинаха при пожари в домовете си в Плевен и в Белене за денонощие в навечерието на Великден. Сигналът за горящо жилище в Плевен получен в 2,25 ч на 29 април.

Пожарникарите загасили пламъците и намерили мъртъв в кухнята 55-годишния собственик, който живеел сам. Той е починал от задушаване, след като вдишал отровни газове, отделяни от тлеещите завивки и дрехи. Според разследването огънят тръгнал от димяща цигара. Същия ден, около 19 часа лумнала къща в Белене.

Когато спрели огъня, пожарникарите намерили 57-годишния стопанин паднал на пода в кухнята. Загинал е от задушаване, а пожарът е предизвикан от късо съединение в елинсталацията, съобщи плевенската полиция във вторник.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1530 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
страшни убиици правят проблеми

2016.05.21 | 20:40

1
проникват духове убиици..оня ден сложих тигана на котлона и се замотах ..в тигана имаше малко имитация на олио с надписи 100% слънчогледово Калиакра.. ПО някое време влизам в кухнята няма кислород и страшно токсичен дим ..обгазено над 98 % от обема.задушавам се докато стигна в непрогледен газ до печката изключвам я и махам тигана ..отварям прозорците ..досега вече трети ден силно токсичен газ трови две стаи..вместо олио от слънчоглед имитацията е от нещо страшно на дъното имаше останал черен течен остатък приличащ на мазут..

Добави коментар

Водещи новини