Фейсбук тъгува за удушената Десислава, тя била едно дете в семейството си

  • 26 април 2016 18:40

  • 8120
  • 0
Фейсбук тъгува за удушената Десислава, тя била едно дете в семейството си
© Фейсбук

Приятели на удушената от гаджето си 17-годишна Десислава заляха фейсбук със скръбни постове след трагедията. Тя е член на благотворителната организация "С вяра в доброто". Играела и в младежкия театър"Алтернтива" в Горна Оряховица и заедно подготвяли благотворителен концерт утре в Търново. На събитието ще се събират пари за лечението на малкия Ради, който страда от мускулна дистрофия.

Момичето било едно дете в семейство на работници. Учело в професионалната гимназия "Атанас Буров" в Горна Оряховица, специалност Оперативно счетоводство. "В понеделник и вторник тя е била в болнични. Добра ученичка е, но често отстъстваше заради заболяване на гръбначния стълб, заради което беше освободена от физическо, правеше и бъбречни кризи. Скромно дете, контактно", разказа шокирана класната на Десислава Кевка Кондева, пише "24 часа".

Десислава не била споделяла за проблеми с гаджето си. В профила й във фейсбук обаче е отбелязано, че е необвързана. Близки до двойката разказаха, че двамата не се били срещали известно време заради болезнената ревност на Венцислав. Заради проблема той дори търсил помощ от психолог. Съучениците й са потресени от жестокото убийство. Родителите им са поискали в класа да влезе психолог, за да помогне на децата да се справят с трагедията.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
8120 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини