Джунейт убил майка си и брат си: Обичах ги

  • 25 ноември 2011 09:06

  • 7145
  • 6
Джунейт убил майка си и брат си: Обичах ги
©

Нищо не си спомням от онази нощ. Губят ми се първите дни, които съм задържан, губят ми се, като се събудих не знаех къде съм. Не мога аз да съм го извършил аз. Не съм мислил по този въпрос, тъй като би ме съсипало, затова го избягвам. Това разказа пред БТВ обвиненият в убийството на майка си и брат си Джунейт.

Във фаталната нощ 17-годишният младеж звъни в спешния медицински център и съобщава, че е намерил майка си, цялата в кръв. 7-годишният му брат е обявен за издирване. Часове по-късно , трупът на детето е намерен до капандурата на покрива на блока. Патоанатомите установяват, че медицинската сестра Невджин е многократно прободена с нож. .

Трагедията се разиграва през нощта, когато бащата е нощна смяна. Семейството е с много добра репутация и Кърджали е потресен от двойното убийство. Възпитан и свръхинтелигентен. Така психолозите описват Джунейт.

Пред разследващите той посочва мотива да сложи край на живота на най-близките си. Чувствал се пренебрегнат и недооценен от родителите си. Ревнувал от малкия си брат. Постоянно го упреквали и се съмнявали в способностите му.  Доминираща роля в семейството имала майка му.

„Майка  взимаше решенията, да, а и татко винаги се съгласяваше с нейните намерения, идеи, винаги ги приемахме. Съгласявах се и аз естествено, толкова ли не мога да си уча уроците, толкова ли не мога да помагам в кухнята, в отглеждането на брат ми, в неговите занимания... Харесваше ми да я хващам за нещо, за което е виновна мъничко и да знам, че тя е сгрешила, обаче тя не го приемаше, винаги искаше върху някои друг да преметне вината. Може би това малко ме е дразнило, но не винаги. Никога не ме е подценявала. Тя мрази хората, които не се борят, могат но не се борят, могат повече, но не искат да го правят”, разказва за майка си момчето.

Джунейт се разкайвал за братчето си. Много го обичал, но предположил, че Енис е станал свидетел на убийството. „Обичах го много, но сега го няма...няма го... Много го обичах, как да не го обичах, аз го гледах, бях му като втори баща”, споделя Джунейт.

Търпението му се изчерпало, когато родителите му посегнали на спестяванията му за учене, разказва той пред психолози.  Психиатричната експертиза показва, че Джунейт е психически здрав.

Последвайте канала на

Novini.bg
7145 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Неграмотни

2012.01.10 | 19:24

3
Оправете си заглавието, неграмотницииииии..Много сте зле
офталмолог

2012.01.11 | 01:01

6
Нещо си зле със зрението. Ела да те прегледам

2012.01.11 | 01:01

5
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M

2012.01.10 | 19:23

1
а земеш да се завреш на майка си в путката барабар с протекторите си, да та ееба в мала смотан
bat nas

2012.01.11 | 01:01

4
TRqa ima raztrel za takiva izvergi mamicata im

2012.01.10 | 19:24

2
от любов ще да е всичко

Добави коментар

Водещи новини