Вземат книжката на Жана Бергендорф за 6 месеца

  • 22 април 2016 07:33

  • 3974
  • 3
Вземат книжката на Жана Бергендорф за 6 месеца
©

КАТ ще прибере шофьорската книжка на Жана Бергендорф за 6 месеца, след като катастрофира пияна. Това призна адвокатът на певицата Стефан Атанасов. Жана бе арестувана за 24 часа във вторник вечерта, след като се вряза с мини купъра си в друг автомобил на ул. "Г. С. Раковски" в София.

Дрегерът за алкохол отчел, че е трезва, но полевият тест за наркотици отчел, че е друсана. Жана сама признала, че е шмъркала кокаин. Затова още на място полицаите са прибрали шофьорската й книжка, пише "Телеграф".

Причината е, че по закона за движение по пътищата при шофиране след употреба на упойващи вещества временно се отнема свидетелството за половин година и се налага глоба от 500 до 1000 лева.

За да не отиде на съд Жана отказала кръвна проба и урина. В крайна сметка обаче склонила да даде проби и идната седмица ще стане ясно какво е взимала клиентката на адвокат Стефан Атанасов. Затвор до 3 години грози певицата заради катастрофата след употреба на дрога, но понеже няма други нарушения едва ли ще получи най-високото наказание.

Вероятно ще я осъдят на пробация, коментира Стефан Атанасов. Делото ще е по бързата процедура и ще бъде насрочено пред следващата седмица в районния съд.

Певицата, както и предходния път, в който бе спипана с дрога, се разкая и призна, че проблемът й е сериозен. От "Вирджиния рекърдс", които я продуцират, пък заявиха, че ще й помогнат, ако се нуждае от специализирана помощ.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3974 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.08.07 | 06:25

3
И какво, след 6 месеца вече ще е друга ли, свястна, нерискуваща, разумна?????
Yf

2016.08.07 | 06:25

2
Маан от тъпи Курви

2016.08.07 | 06:25

1
Стефчо , се е объркал нещо . Има промяна на НК и при долна граница на наказанието от 1 година,следва да получи условна присъда.Ама и той сигурно е пошмръкнал като е давал изявления по казуса.

Добави коментар

Водещи новини