Разкриха наркооранжерия при спецоперация в кюстендилско село (снимки)

  • 09 април 2016 11:06

  • 2053
  • 1
Разкриха наркооранжерия при спецоперация в кюстендилско село (снимки)
©

47-годишен мъж е с наложена постоянна мярка „задържане под стража“ за отглеждане и производство на канабис, съобщиха от МВР.

Акцията е проведена съвместно между служители от ГПУ – Гюешево и РУ – Кюстендил. Пресечена е престъпна дейност, свързана с отглеждане и производство на канабис. В хода на специализираната полицейска операция са предприети процесуално-следствени действия в складови помещения в кюстендилското село Горно Тишаново, стопанисвани от А. Т. /47 г./.

В три от тях служителите на реда се натъкнали на засадени в саксии наркотични растения и вентилационни отоплителни системи в работен режим. Иззети общо 231 корена канабис с общо тегло 14.305 килограма. А.Т. бил отведен в ареста за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство по смисъла на чл. 354 в, ал. 1 от НК и материалите са докладвани в Районна прокуратура – Кюстендил.

Вчера, с решение на Кюстендилския районен съд, на 47-годишния мъж е наложена постоянна мярка “задържане под стража”.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2053 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.04.11 | 22:40

1
е човек не може и едни китки да си отгледа на спокойствие , какво искат от растението ? от милиони години е на тази земя, и е излекувало повече народ от великите им доктори

Добави коментар

Водещи новини