Спряха опит за пренасяне на анаболни стероиди

  • 07 април 2016 13:12

  • 1381
  • 0
Спряха опит за пренасяне на анаболни стероиди
©

Два опита за контрабандно пренасяне на анаболни стероиди разкриха митническите служители на пункта в Малко Търново. Това съобщиха от пресцентъра на митницата. Иззети са 3600 таблетки и 1370 ампули с инжекционен разтвор във фабрични опаковки от общо шест различни търговски марки медикаменти за повишаване на мускулната маса и потентността.

Анаболните стероиди са открити при щателни митнически проверки, включително и със специализиран мобилен рентгенов апарат, в тайници на два леки автомобила с българска регистрация, които са пътували от България към Турция.

Едната кола - "Ауди А 6", е управлявана от български гражданин. В тайник във фабрични кухини между резервната гума и задните калници е имало 3600 таблетки от лекарствените препарати "Clenbuterol", "Strombafort" и "Danabol" и 110 ампули "Testosterona" и "Parabolan".

Няколко часа по-късно са открити и иззети още 1260 ампули с инжекционен разтвор "Winstrol Deрot" от "Ауди А8". Колата с българска регистрация е управлявал молдовски гражданин с пълномощно от български гражданин.

Контрабандно пренасяните анаболни стероиди са иззети. Съставени са два акта за нарушение на Закона за митниците срещу български гражданин с инициали Д. С. и срещу молдовски гражданин с инициали I.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1381 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини