Полицаи атакуваха ромски къщи в Русе

  • 06 април 2016 16:50

  • 4250
  • 2
Полицаи атакуваха ромски къщи в Русе
© Булфото

42-годишният Марин Илиев, 28-годишният Димитър Анастасов, 21-годишният Димитър Петров и 25-годишнят Васил Василев са четиримата ромски тартори, арестувани в русенската община Ветово при мащабната акция срещу бандите на телефонните измамници, съобщава Struma.bg.

В операцията, която продължава и към момента, участват благоевградски полицаи, командировани там, както и криминалисти от Русе и спецотряд от ГД "Полиция" - София. Арестите текат в момента, атакуват се къщи на роми, за които има данни, че са причинили имотни измами на десетки възрастни хора.

По схемата с радиаторите сред ужилените има жители на Банско, Гоце Делчев и Благоевград.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4250 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.05.17 | 10:55

2
Махнете скапаняшката реклама за кредит, от дясно на новините. Това е новинарски сайт, а не може да се четат новини заради гнусната реклама, за отпускане на кредити....не ви ли е срам, че служите на тези крадци и мошеници измамили хиляди българи?
ГУРБЕТЧИЯ

2016.04.11 | 10:13

1
МАЛКО МЕ СЪМНЯВА РОМИ ДА СА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ СЛЕД КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД ,ЧЕ ВСЕКИ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ БИ РАЗПОЗНАЛ ПО ТЕЛЕФОНА ,ЧЕ НЕ ГОВОРИ С ГРАМОТЕН ЧОВЕК ,А ГОВОРИ С Ц.ИГАНИН ! ТУК МАЙ НЯКОЙ ХОРА ИСКАТ ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ВИНАТА НА ТЕЗИ РОМИ ! НЯКОЙ СИ ИЗМИ РЪЦЕТЕ С ТЯХ !

Добави коментар

Водещи новини