Бакшишът, помлял няколко коли в "Люлин", убил преди това млада жена (снимка+видео)

  • 06 април 2016 08:23

  • 8641
  • 6
Бакшишът, помлял няколко коли в "Люлин", убил преди това млада жена  (снимка+видео)
©

Таксиметровият шофьор, който удари снощи пет паркирани коли в столичния квартал "Люлин 5", след което блъсна и преминаващ покрай мястото друг автомобил, в който имало жена с дете, които не са пострадали, е издирван за убийство.

Малко преди инцидента в "Люлин" в полицията се получава сигнал за убита жена на 29 години, съобщи в ефира на сутрешния блок на бТВ Младен Маринов от СДВР.  След това в полицията постъпва и информация за пътния инцидент. Таксиметровият шофьор е  получил наранявания при него. Той се е опитвал да се самоубие.

Няколко часа след двата инцидента органите на реда са установили, че има връзка между тях. По думите на Младен Маринов мъжът на име Петър Стефанов е убил младата жена в столичния квартал "Надежда", след което се е опитал и да се самоубие. Тялото на жената е открито в апартамент с множество прободни рани. Жената е имала момиченце на 13 години. То не е станало свидетел на убийството. В момента  детето е в сигурно ръце, а разследването продължава.

Стефанов и убитата са живеели на семейни начела.

Не е ясно дали таксиметровият шофьор е употребил алкохол при случаите.

При инцидента в столичния квартал "Люлин" мъжът е бил изваден от автомобила му, но е паднал на земята и е запознал да се прави на неадекватен, а после е избягал.

Все още не е ясно как Стефанов е напуснал ПТП, дали е посетил болнично заведение.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8641 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Срочно

2016.05.12 | 13:19

5
МНого е важно да се направят снимки с цел анализ на обсебващия човека убиец..Да с е провери имали актове от МВр и включен ли е з а черно прецакване през лични документи../активират черен терорист и убиец около жертвата през някаква тежко терористична техника доставена в МВР.. Обсебващите человеци извънземни престъпници се виждат на заснети кадри вкл в около зрителния диапазон.. да с е вземат и проби з а наличие на спец зомби отрови и пси активни нарко спец добавки ако има обсебване от 'джихадисти" проникващи от Сирия може да с е засече лесно ./на кадрите да се търсят униформени с генератори з а невидимост тип"Джихадисти"
Безсрочно

2016.05.12 | 13:19

6
Това бот ли е?
ДрПсих!

2016.04.07 | 17:46

3
А бе не е ли обемно обсебване чрез холограмни образи??
хиперсрочно

2016.04.07 | 17:48

4
незабавно халоперидол
:(

2016.04.07 | 17:44

2
Доста неграмотно написано.

2016.04.07 | 17:44

1
Неграмотно отразена новина! Инак, на Митьо Пищова докарва...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини